✓ Op maat gemaakt

✓ Grootste assortiment

Kristallen kroonluchters


Kristallen kroonluchters zijn er in verschillende soorten en maten. Maar hoe weet u dan welke kroonluchter het beste bij uw interieur past? Hiervoor gaat u naar een echte specialist die deskundig advies geeft. En dat is Kroonluchter-winkel. Bij ons vindt u het grootste assortiment betaalbare kristallen kroonluchters van Nederland en België. En stuk voor stuk van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Een kroonluchter van kristal vindt u zeker in ons grote aanbod.

Klassieke en moderne kristallen kroonluchters die passen in ieder interieur

Wij zijn gespecialiseerd in kristallen kwaliteit kroonluchters en zakkronen. In onze collectie vindt u zowel klassieke als moderne veelarmige lampen voor ieder interieur. Een landelijk, klassiek of modern interieur? U vindt bij ons een kroonluchter van kristal die bij uw stijl past! Wij hebben een groot aanbod van Maria Theresia Kristal Kroonluchters waarbij het aantal lichtpunten en armen varieert. De prachtigste zakkroonluchters en Modern Classic Kroonluchters hebben wij ook in ons assortiment opgenomen.

Profiteer van gratis bezorging

U bestelt snel en eenvoudig uw kroonluchter van kristal in onze webshop. Al onze kristallen kroonluchters levert een professionele transporteur gratis bij u thuis. Vooraf ontvangt u altijd een bericht wanneer u uw kroonluchter kunt verwachten. Haalt u liever uw bestelling op? Dat is natuurlijk ook mogelijk! U ontvangt van ons een bericht wanneer de kroonluchter klaar staat.

Ons assortiment bekijkt u online of in de winkel

Online vindt u ons assortiment van kristallen kroonluchters en veel meer. Ziet u graag onze producten in het echt voordat u ze bestelt? Kom dan langs in onze winkel in Lent-Nijmegen. De koffie staat voor u klaar! Als u vragen heeft, bel naar 0031(0)24-3888293.

Anderen bekeken ook


Bekijk in alle rust onze gehele collectie

Klik op onderstaande afbeeldingen en ga direct naar de gekozen categorie. 

Kristal Zakkroonluchters

Maria Theresia Kristal Kroonluchters

Modern Classic Kroonluchters


Design Lampen

Vide Lampen

Accessoires