✓ Op maat gemaakt

✓ Grootste assortiment

Kristallen lampen


De specialist in kristallen kwaliteit kroonluchters, zakkronen, design lampen en lusters is Kroonluchter-winkel. Bent u op zoek naar een grote zilveren kroonluchter of naar een kristallen vloerlamp? U vindt het in ons grote assortiment. Bij ons bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit tegen een betaalbare prijs! Lampen zijn onmisbaar in ieder interieur. Ze zorgen niet alleen voor licht, maar ze hebben ook een decoratieve functie. Geef uw interieur een extra accent met passende kristallen lampen!

Divers aanbod aan kristallen lampen

U vindt bij ons een groot assortiment aan verschillende lampen. Deze zijn voor ieder interieur geschikt! In ons assortiment hebben wij:

Vertel ons naar welke lamp uw voorkeur uit gaat. Wij geven u passend advies, zodat u een lamp kiest die bij uw interieur past.

Bestel direct online of kom langs in onze winkel

U bekijkt in rust onze gehele collectie online. Als u in ons groot aanbod aan kristallen lampen de lamp van uw keuze vindt, bestelt u deze snel en gemakkelijk. Uw bestelling leveren wij gratis bij u thuis. Wilt u graag in het echt ons aanbod bekijken? Kom dan gerust langs in onze winkel in Lent-Nijmegen. Als u meer informatie wenst, bel dan naar 0031(0)24-3888293.

Anderen bekeken ook


Bekijk in alle rust onze gehele collectie

Klik op onderstaande afbeeldingen en ga direct naar de gekozen categorie. 

Kristal Zakkroonluchters

Maria Theresia Kristal Kroonluchters

Modern Classic Kroonluchters


Design Lampen

Vide Lampen

Accessoires