✓ Op maat gemaakt

✓ Grootste assortiment

Kroonluchter ovaal


Een kroonluchter is tegenwoordig voor iedereen toegankelijk door zijn verschillende vormen, bijvoorbeeld rond of ovaal. Vroeger was dit niet het geval en straalden kroonluchters luxe en rijkdom uit. Maar dit beeld is verdwenen en in steeds meer woningen vindt u deze prachtige veelarmige lamp terug. Wij begrijpen daarom ook goed dat u uw interieur ook een nieuwe uitstraling wilt geven met een kroonluchter die bijvoorbeeld ovaal van vorm is. Ga daarom naar Kroonluchter-winkel, een expert op het gebied van deze veelarmige lampen.

Vind de kroonluchter die ovaal van vorm is en die past bij uw interieur bij de specialist

Voor ieder interieur bieden wij u de prachtigste kroonluchters. Heeft u een klassiek of juist een landelijk of modern interieur? Voor ons maakt het niets uit. U vindt bij ons een lamp die past bij het interieur dat wel een accent kan gebruiken. Houdt u meer van gouden of zilveren kroonluchters? En gaat u voor een klassieke Maria Theresia Kroonluchter of voor een trendy Modern Classic Kroonluchter? Vertel ons uw wensen en wij geven deskundig advies!

Bekijk het groot aanbod

Online bekijkt u ons grote aanbod aan kroonluchters. Zo vindt u de kroonluchter die bijvoorbeeld ovaal van vorm is die perfect bij uw interieur past. Deze bestelt u ook direct gemakkelijk via onze webshop. Ziet u liever onze kroonluchters in het echt voordat u ze aanschaft? Bezoek dan onze winkel in Lent-Nijmegen. Als u vragen heeft, bel naar 0031(0)24-3888293.

Anderen bekeken ook


Bekijk in alle rust onze gehele collectie

Klik op onderstaande afbeeldingen en ga direct naar de gekozen categorie. 

Kristal Zakkroonluchters

Maria Theresia Kristal Kroonluchters

Modern Classic Kroonluchters


Design Lampen

Vide Lampen

Accessoires