✓ Op maat gemaakt

✓ Grootste assortiment

Moderne kroonluchter


Een moderne kroonluchter geeft ieder interieur een bijzondere en unieke uitstraling. Waar vroeger kroonluchters de associatie rijkdom en luxe opriepen, is dat tegenwoordig niet meer het geval. In steeds meer woningen ziet u deze prachtige veelarmige lampen terug. En dat begrijpen wij bij Kroonluchter-winkel volledig. Als u kiest voor een moderne kroonluchter, kiest u voor een luxe uitstraling in uw interieur.

Een moderne kroonluchter is geschikt voor ieder interieur

Heeft u een landelijk of klassiek interieur? Of juist een modern interieur? Een kroonluchter is in elk interieur een echte eyecatcher. Naar welke veelarmige lamp gaat uw voorkeur uit? Een Maria Theresia Kroonluchter is prachtig in een klassieke en moderne inrichting. Een Modern Classic Kroonluchter geeft uw interieur een nostalgische en tegelijkertijd trendy uitstraling. Of past een zakkroonluchter beter in uw woning? Vertel ons uw wensen en wij helpen u bij de keuze.

Bezoek onze winkel of bekijk het aanbod online

U bekijkt snel en gemakkelijk ons aanbod online. Heeft u de lamp van uw keuze al gevonden? U bestelt deze direct in onze webshop en wij leveren het gratis bij u thuis. Als u de lamp liever eerst in het echt ziet, bezoekt u onze winkel in Lent-Nijmegen. De koffie staat voor u klaar en wij geven u graag deskundig advies. Als u vragen heeft, belt u naar 0031(0)24-3888293.

Anderen bekeken ook


Bekijk in alle rust onze gehele collectie

Klik op onderstaande afbeeldingen en ga direct naar de gekozen categorie. 

Kristal Zakkroonluchters

Maria Theresia Kristal Kroonluchters

Modern Classic Kroonluchters


Design Lampen

Vide Lampen

Accessoires