✓ Op maat gemaakt

✓ Grootste assortiment

Verlichting op maat


Als u verlichting op maat wenst, gaat u uiteraard naar een ervaren specialist om u hierbij te helpen. Deze kenner vindt u in Kroonluchter-winkel. Wij zijn gespecialiseerd in zakkronen, design lampen, lusters en kristallen kwaliteit kroonluchters. Heeft u onlangs een nieuwe woning gekocht en voldoet de verlichting nog niet aan uw wensen? Of bent u uw droomhuis aan het bouwen en bent u op zoek naar de juiste verlichting? Wij staan altijd voor u klaar. De verlichting wordt op maat gemaakt zodat het volledig voldoet aan uw wensen.

Verlichting op maat: specialist biedt u vele mogelijkheden

Wat voor verlichting wenst u? Bent u een liefhebber van prachtige grote kroonluchters? Past een kristallen plafonniere, wandlamp of vloerlamp beter in uw interieur? Of houdt u meer van de industriële look? U vindt het allemaal in ons assortiment, waar u verzekerd bent van prachtige verlichting van hoge kwaliteit. En dat voor een betaalbare en eerlijke prijs!

Vertel ons uw wensen

Wij horen graag wat uw wensen zijn en vertellen u wat onze mogelijkheden zijn. Uw wensen staan centraal en wij realiseren verlichting op maat waar u tevreden mee bent. Neem contact met ons op door te bellen naar 0031(0)24-3888293. Bekijk ons aanbod op onze website of neem een kijkje in onze winkel in Lent-Nijmegen. De koffie staat voor u klaar en we geven u graag passend advies.

Anderen bekeken ook


Bekijk in alle rust onze gehele collectie

Klik op onderstaande afbeeldingen en ga direct naar de gekozen categorie. 

Kristal Zakkroonluchters

Maria Theresia Kristal Kroonluchters

Modern Classic Kroonluchters


Design Lampen

Vide Lampen

Accessoires