Dé Kroonluchter winkel voor Nederland én België . . .

✓ Op maat gemaakt

✓ Grootste assortiment

Zilveren kroonluchter


Een zilveren kroonluchter is een prachtige aanvulling op ieder interieur. Deze veelarmige lamp is een echte eyecatcher in uw woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Een zilveren kroonluchter creëert een nieuwe sfeer en uitstraling. Heeft u het gevoel dat u nog iets mist in uw interieur? Deze lamp neemt dit gevoel gegarandeerd weg. Voor een prachtige zilveren kroonluchter gaat u naar Kroonluchter-winkel. We zijn een echte specialist zoals de naam al doet vermoeden.

Past een zilveren of een gouden kroonluchter beter in uw interieur?

Heeft u het gevoel dat een zilveren kroonluchter niet helemaal past in uw woning? Maar een gouden kroonluchter wel? In ons assortiment hebben wij ook een groot aantal gouden kroonluchters. U vindt bij ons de mooiste Maria Theresia kroonluchters, Modern Classic kroonluchter en zakkroonluchters, van klassieke tot moderne. Onze verlichting kunnen wij in verschillende afmetingen en uitvoeringen leveren. En als u wenst is verlichting op maat ook mogelijk!

De koffie staat voor u klaar in onze winkel

Wij helpen u graag met de zoektocht naar de geschikte kroonluchter. Kom naar onze winkel in Lent-Nijmegen voor persoonlijk en passend advies. Online bekijkt u ons ruime aanbod waar u ook meteen de lamp van uw keuze eenvoudig bestelt. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Bel of whatsapp dan gerust naar 0031(0)642542233.

Anderen bekeken ook


Bekijk in alle rust onze gehele collectie

Klik op onderstaande afbeeldingen en ga direct naar de gekozen categorie. 

Kristal Zakkroonluchters

Maria Theresia Kristal Kroonluchters

Modern Classic Kroonluchters


Design Lampen

Vide Lampen

Accessoires