✓ Op maat gemaakt

✓ Grootste assortiment

Plafonniere met kristallen


Een plafonniere met kristallen is een aanwinst voor iedere ruimte in uw woning. Deze lamp geeft uw interieur een prachtige uitstraling. Maar dat is niet het enige. Een plafonniere neemt in tegenstelling tot andere hanglampen, weinig ruimte in beslag. Erg handig wanneer het plafond in uw kamer wat lager is. Bent u tevreden met uw inrichting maar heeft u toch het gevoel dat er nog iets mist? Of wilt u graag een mooi pronkstuk aan uw plafond? Ga dan naar Kroonluchter-winkel en kies de plafonniere met kristallen uit van uw keuze!

Een plafonniere met kristallen voor een betaalbare prijs

Kristallen hoeven helemaal niet duur te zijn. Als u kiest voor een plafonniere met kristallen uit onze collectie, gaat u voor kwaliteit en een luxe uitstraling tegen een betaalbare prijs. Deze exclusieve lampen worden op een traditionele wijze handmatig geassembleerd. De plafonnieres zijn voorzien van minimaal 30% Pb Kristal. U vindt bij ons een ruim assortiment, van kleine tot zeer grote zakkronen. Als u het wenst, is maatwerk natuurlijk ook mogelijk!

Kies de plafonniere met kristallen van uw keuze

U bekijkt ons grote aanbod aan plafonnieres gemakkelijk online of in onze winkel in Lent-Nijmegen. Heeft u online al de lamp van uw keuze gevonden? Deze bestelt u dan direct online. In onze winkel bent u van harte welkom om onze collectie te aanschouwen. Heeft u vragen? Bel dan gerust naar 0031(0)24-3888293.

Anderen bekeken ook


Bekijk in alle rust onze gehele collectie

Klik op onderstaande afbeeldingen en ga direct naar de gekozen categorie. 

Kristal Zakkroonluchters

Maria Theresia Kristal Kroonluchters

Modern Classic Kroonluchters


Design Lampen

Vide Lampen

Accessoires