Dé Kroonluchter winkel voor Nederland én België . . .

✓ Op maat gemaakt

✓ Grootste assortiment

Maatwerk verlichting


Bent u op zoek naar een specialist die maatwerk verlichting voor u realiseert? Denk dan aan Kroonluchter-winkel. Vertel ons uw wensen en wij zorgen ervoor dat de verlichting er volledig aan voldoet. Bent u bijvoorbeeld onlangs verhuisd en zoekt u nog de juiste verlichting voor in uw nieuwe woning? Heeft u uw huidige woning verbouwd? Of bent u gewoon toe aan nieuwe verlichting? Wat de reden ook is, wij staan voor u klaar!

Maatwerk verlichting laat u realiseren door de specialist

Naar wat voor maatwerk verlichting bent u op zoek? Naar grote opvallende kroonluchters of naar een kleine plafonniere? Of houdt u meer van een industriële inrichting? In ons assortiment vindt u een groot aanbod aan de prachtigste lampen, van een kristallen kroonluchter tot aan een industriële hanglamp. Onze collectie kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en luxe uitstraling. Ook bent u bij ons verzekerd van een betaalbare en voordelige prijs.

Bezoek onze winkel

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen betreft maatwerk verlichting? Kom dan naar onze winkel in Lent-Nijmegen, waar de koffie voor u klaar staat. Wij horen graag wat uw wensen zijn en u ontvangt passend en persoonlijk advies. Wilt u eerst onze collectie zien? Bekijk deze dan in alle rust online. Belt u gerust naar 0031(0)24-3888293 als u vragen heeft.

Anderen bekeken ook


Bekijk in alle rust onze gehele collectie

Klik op onderstaande afbeeldingen en ga direct naar de gekozen categorie. 

Kristal Zakkroonluchters

Maria Theresia Kristal Kroonluchters

Modern Classic Kroonluchters


Design Lampen

Vide Lampen

Accessoires