✓ Op maat gemaakt

✓ Grootste assortiment

Maria Theresia kroonluchter


Een Maria Theresia kroonluchter kenmerkt zich door platte armen die aan beide klanten bekleed zijn met prachtig geslepen kristalgras en vastgezet zijn met glazen rozetten. Deze grootse kroonluchter heeft een slank gevormd frame. Aan de armen hangen fraaie pegels. Waar deze prachtige lamp nog meer aan te herkennen is, is het middendeel dat versierd is door een of meerdere vazen. Een Maria Theresia kroonluchter vindt u bij Kroonluchter-winkel. Deze veelarmige lamp is een aanvulling voor ieder interieur.

Kies uw Maria Theresia kroonluchter uit een groot aanbod

In ons grote assortiment vindt u een groot aantal kroonluchters waarbij het aantal armen en lichtpunten varieert. U heeft bij ons de garantie dat al de lusters voorzien zijn van écht 30% Pb Asfour Kristal. Hierdoor sprankelt een Maria Theresia kroonluchter in ieder interieur. Of u nu een landelijk, modern of klassiek interieur in uw woning heeft, deze veelarmige lamp is in elke inrichting een echte eyecatcher.

Bekijk ook de andere prachtige kroonluchters

U vindt in ons grote assortiment ook de mooiste Modern Classic Kroonluchters en zakkroonluchters. Bekijk ze direct online. Heeft u al de geschikte lamp gevonden? Bestel deze dan direct in onze webshop en wij leveren de lamp gratis bij u thuis. U bent van harte welkom in onze winkel in Lent-Nijmegen om de veelarmige lampen in het echt te bekijken. Voor meer informatie belt u naar 0031(0)24-3888293.

Anderen bekeken ook


Bekijk in alle rust onze gehele collectie

Klik op onderstaande afbeeldingen en ga direct naar de gekozen categorie. 

Kristal Zakkroonluchters

Maria Theresia Kristal Kroonluchters

Modern Classic Kroonluchters


Design Lampen

Vide Lampen

Accessoires