Dé Kroonluchter winkel voor Nederland én België . . .

✓ Op maat gemaakt

✓ Grootste assortiment

Klassieke kroonluchters


Klassieke kroonluchters zijn een aanvulling voor ieder interieur. Het maakt daarvoor niet uit of u een landelijke, moderne of klassieke inrichting heeft. Klassieke kroonluchters geven iedere kamer een unieke stijl. Heeft u het gevoel dat er iets mist in uw woonkamer of eetkamer, maar weet u niet goed wat? Een opvallende en unieke lamp zorgt ervoor dat dit gevoel verdwijnt! En deze blikvanger koopt u bij een echte specialist zoals Kroonluchter-winkel.

Klassieke kroonluchters in allerlei soorten en maten

In ons assortiment vindt u een divers aanbod aan klassieke kroonluchters. Zo vindt u bij ons Maria Theresia Kroonluchters, die bekend staan om het slank gevormde frame en de armen die aan beiden kanten bekleed zijn met kristalglas en vastgezet zijn met glazen rozetten. Maar ook bieden wij u Modern Classic Kroonluchters, die tegelijkertijd trendy en nostalgisch zijn. Voor zakkroonluchters kunt u ook bij ons terecht. Indien gewenst maken wij exclusieve verlichting op maat!

Vertel ons uw wensen en ontvang passend advies

Online bekijkt u snel en gemakkelijk ons aanbod aan klassieke kroonluchters en bestelt u deze direct. Wij begrijpen het als u liever de lamp eerst in het echt ziet. Dat kan in onze winkel in Lent-Nijmegen. Vertel ons uw wensen en wij geven passend en deskundig advies. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en bel naar 0031(0)24-3888293.

Anderen bekeken ook


Bekijk in alle rust onze gehele collectie

Klik op onderstaande afbeeldingen en ga direct naar de gekozen categorie. 

Kristal Zakkroonluchters

Maria Theresia Kristal Kroonluchters

Modern Classic Kroonluchters


Design Lampen

Vide Lampen

Accessoires