Dé Kroonluchter winkel voor Nederland én België . . .

✓ Op maat gemaakt

✓ Grootste assortiment

Echte kristallen kroonluchter


Een echte kristallen kroonluchter is een eyecatcher in uw woning! Het is een prachtige en stijlvolle veelarmige lamp, die ook een decoratieve functie heeft. Wilt u ook zo’n blikvanger in uw woonkamer of keuken? En bent u op zoek naar een echte kristallen kroonluchter? Waarschijnlijk verwacht u dat u een grote prijs voor een deze prachtige lamp betaalt. Maar dat is niet het geval bij Kroonluchter-winkel. Wij hebben schitterende echte kristallen kroonluchters van een hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs!

Een echte kristallen kroonluchter kiest u uit het grote aanbod van de specialist

U vindt in ons aanbod verschillende soorten kroonluchters. Van kleine zakkroontjes tot grote zakkroonluchters en van Maria Theresia Kroonluchters tot Modern Classis Kroonluchters. Stuk voor stuk prachtig. Zo kenmerken de Maria Theresia Kroonluchters zich door een slank gevormd figuur en de armen zijn aan beide kanten bedekt met kristalglas. De Modern Classis Kroonluchters zijn op hun beurt nostalgisch en trendy tegelijk. Bij ons vindt u zeker een kroonluchter die past bij uw interieur.

Kom langs voor uw echte kristallen kroonluchter

Bezoek onze winkel in Nijmegen-Lent en bekijk ons prachtige aanbod. Online ziet u ook onze grote collectie. Bestel de lamp van uw keuze en we bezorgen deze gratis! Heeft u nog vragen? Wij staan u graag te woord via 0031(0)24-3888293.

Anderen bekeken ook


Bekijk in alle rust onze gehele collectie

Klik op onderstaande afbeeldingen en ga direct naar de gekozen categorie. 

Kristal Zakkroonluchters

Maria Theresia Kristal Kroonluchters

Modern Classic Kroonluchters


Design Lampen

Vide Lampen

Accessoires