✓ Op maat gemaakt

✓ Grootste assortiment

Exclusieve kroonluchters


Voor exclusieve kroonluchters gaat u naar een specialist op het gebied van deze prachtige veelarmige lampen. Kroonluchter-winkel is zo’n expert! Wij hebben een groot aanbod van de fraaiste exclusieve kroonluchters die kwaliteit en luxe uitstralen. En deze vindt u bij ons voor een betaalbare prijs. Een kroonluchter is een echte eyecatcher die uw woonkamer of keuken een totaal andere uitstraling geeft.

Exclusieve kroonluchters koopt u bij een echte specialist

In ons assortiment vindt u exclusieve Maria Theresia Kroonluchters, Modern Classic Kroonluchters en zakkroonluchters. Stuk voor stuk prachtige lampen met een eigentijds ontwerp. De Modern Classic Kroonluchters zijn nostalgisch en trendy en de kristallen zakkroonluchters hebben een luxere uitstraling. De prachtige Maria Theresia kroonluchters herkent u aan het slanke frame, waar de armen bekleed met kristalglas zijn. Onze lampen zijn voorzien van echt 30%Pb Asfour Kristal.

Kom snel langs in onze winkel en bekijk ons assortiment

Benieuwd naar ons assortiment van exclusieve kroonluchters? Kom dan langs in onze winkel in Lent-Nijmegen of bekijk ons aanbod online! U bestelt gemakkelijk en snel online de kroonluchter van uw keuze en deze bezorgen wij gratis bij u thuis. Heeft u nog vragen over ons aanbod? U bereikt ons op 0031(0)24-3888293. Wij vertellen u er vol passie over.

Anderen bekeken ook


Bekijk in alle rust onze gehele collectie

Klik op onderstaande afbeeldingen en ga direct naar de gekozen categorie. 

Kristal Zakkroonluchters

Maria Theresia Kristal Kroonluchters

Modern Classic Kroonluchters


Design Lampen

Vide Lampen

Accessoires