Dé Kroonluchter winkel voor Nederland én België . . .

✓ Op maat gemaakt

✓ Grootste assortiment

Gouden kroonluchter


Een gouden kroonluchter geeft uw woonkamer een prachtige en luxe uitstraling. Door deze veelarmige lamp oogt uw woning heel anders. Deze echte blikvanger creëert een nieuwe ambiance. Wilt u ook een andere sfeer en uitstraling realiseren in uw woning? Kies dan voor een gouden kroonluchter. En voor de mooiste gaat u naar een echte specialist, zoals Kroonluchter-winkel. In ons grote assortiment vindt u de lamp die perfect bij uw interieur past.

Heeft u liever een gouden of een zilveren kroonluchter?

Past een gouden kroonluchter niet goed in uw woning? En vindt u een zilveren kroonluchter een mooiere uitstraling hebben? Ook dan kunt u bij ons terecht! In onze grote aanbod hebben wij diverse veelarmige lampen van goud en zilver. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige Maria Theresia Kroonluchters of aan de trendy Modern Classic Kroonluchters. Iedere lamp wordt in Nederland op een traditionele wijze vervaardigd. En als u het wenst, maken wij exclusieve verlichting voor u op maat!

Vind de kroonluchter van uw keuze

Online bekijkt u ons aanbod van gouden en zilveren kroonluchters. Vindt u de lamp van uw keuze? Bestel deze dan snel en eenvoudig online. Wij leveren de lamp gratis thuis bij u af. Wilt u liever de kroonluchter in het echt zien? Kom dan langs in onze winkel in Lent-Nijmegen. Als u vragen heeft over onze collectie, bel dan gerust naar 0031(0)24-3888293.

Anderen bekeken ook


Bekijk in alle rust onze gehele collectie

Klik op onderstaande afbeeldingen en ga direct naar de gekozen categorie. 

Kristal Zakkroonluchters

Maria Theresia Kristal Kroonluchters

Modern Classic Kroonluchters


Design Lampen

Vide Lampen

Accessoires