Dé Kroonluchter winkel voor Nederland én België . . .

✓ Op maat gemaakt

✓ Grootste assortiment

Grote kroonluchter


Een grote kroonluchter is in iedere kamer een echte blikvanger. Of dat nu in de woonkamer is of in de eetkamer, deze veelarmige lamp creëert een totaal andere sfeer. Vindt u dat u iets mist in uw huidige interieur? Een kroonluchter van groot formaat kan dit gevoel wegnemen. Ga voor een groot aanbod van deze lampen naar Kroonluchter-winkel. Bij ons vindt u de grote of kleine kroonluchter van uw keuze. Waarschijnlijk denkt u dat deze lampen een hoog prijskaartje hebben, maar dat is bij ons niet het geval!

Een grote kroonluchter die past in ieder interieur

Heeft u een landelijk of modern interieur dat een extra accent kan gebruiken? Of heeft u een klassiek interieur? Een kroonluchter van groot fortmaat past in iedere stijl. Als u meer houdt van trendy, kiest u voor een Modern Classic Kroonluchter. Is een slanke lamp met armen die aan beide kanten bekleed zijn met kristalglas en vastgezet zijn met glazen rozetten meer iets voor u? Dan sluit een Maria Theresia Kroonluchter wellicht aan bij uw wensen. Een kroonluchter van een groot of klein formaat, u vindt het bij ons.

Bekijk snel online ons aanbod

U vindt in onze webshop gemakkelijk ons aanbod aan grote kroonluchters. Heeft u de lamp van uw keuze gevonden? Bestel deze dan direct online of kom de lamp in onze winkel in Lent-Nijmegen in het echt bekijken. Wij geven u graag passend advies. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons of whatsapp ons op 0031(0)642542233. Wij staan u graag te woord.

Anderen bekeken ook


Bekijk in alle rust onze gehele collectie

Klik op onderstaande afbeeldingen en ga direct naar de gekozen categorie. 

Kristal Zakkroonluchters

Maria Theresia Kristal Kroonluchters

Modern Classic Kroonluchters


Design Lampen

Vide Lampen

Accessoires