Welkom bij Kroonluchter-winkel.nl

 

Bij ons vindt U 't Grootste assortiment

betaalbare Kristal Kroonluchters van Nederland & België ...

Nú is het moment uw favoriete kroonluchter aan te schaffen.

 

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN!

 

Iedere vrijdag en zaterdag geopend van 11.00 - 16.00 uur.

 

Andere dagen op afspraak mogelijk!

(óók op zondag!)

 

 

In de winkel is géén PIN automaat aanwezig

 


 

 

Wij rekenen géén vrachtkosten voor Nederland en België

 

 

 Bekijk in alle rust onze gehele collectie.   

Klik op onderstaande afbeeldingen en ga direct naar de gekozen categorie. 


 

Ben je op zoek naar nieuwe verlichting voor in huis? Blader op je gemak door onze verlichting want Kroonluchter-winkel is gespecialiseerd in Kristallen Kwaliteit kroonluchters,

 Zakkronen en Design Lampen en Lusters.

 

Wij helpen je graag inspiratie op te doen met ons online assortiment, zodat je op het gebied van verlichting voor een waardevolle aanvulling op jouw interieur kunt zorgen.


 De collectie bevat zowel Klassieke als Moderne kroonluchters en passen in ieder interieur, klassiek, landelijk of juist een Modern interieur dat een extra accent kan gebruiken.

Onze
 verlichting kan in verschillende uitvoeringen en afmetingen geleverd worden.  Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over de producten en bezorging. Onze design verlichting is zowel functioneel als een prachtige aanvulling op het interieur.


Een groot deel van onze collectie kan desgewenst op maat geleverd worden.

Ons Online assortiment Kroonluchters wordt
continu uitgebreid en vernieuwd. Bestel je een lamp online in onze webshop? Wij zorgen voor een snelle levering zodat je snel van jouw online aankoop thuis kunt genieten.

 

Heb je een specifieke vraag?

Gebruik whatsapp +31(0)642542233 en krijg direct contact met onze klantenservice

 

 

Bent u op zoek naar een nieuwe Kroonluchter ? U kunt deze dan eenvoudig online kopen en veilig betalen met onze veilige betaalopties bij

Kroonluchter-winkel.nl

 

 

Niet alle producten uit onze virtuele showroom zijn in onze fysieke winkel te zien !


Tags: Grote, Zakkroon, Zakkronen, Zakkroonluchter, Zakkroonluchters , Kroonlamp, Luster, Lichtkroon, kristal, Maria, Theresia, Kroonluchter, Design Luster, Maatwerk, Lampen, op, maat,  Videlamp, Vide, lamp, Plafonierre.


In de zomer zijn onze kroonluchters extra voordelig

In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken is de zomer bij uitstek de periode om voordelig jouw ideale kristal  kroonluchter aan te schaffen.  De dagen zijn lang en je leeft meer buiten, je bent met vakantie en de focus ligt een stuk minder op het interieur van je woning, maar toch ...

Lees meer »

Kroonluchter-winkel Nijmegen

De Kroonluchter-winkel uit Nijmegen biedt een prachtige selectie van betaalbare kristal kroonluchters aan voor klanten die op zoek zijn naar elegante en luxueuze verlichting voor hun huis of bedrijf. Deze kroonluchters zijn gemaakt van hoogwaardig kristal, waardoor ze prachtig weerkaatsen en een prachtig esthetisch effect creëren in de ruimte waar ze zich bevinden.

Lees meer »

Welke vide lamp past in mijn hal?

Een vide lamp is een geweldige manier om de ruimte in uw hal te verlichten en tegelijkertijd een statement te maken. Er zijn echter veel verschillende soorten vide lampen op de markt, dus het kiezen van de juiste kan een uitdaging zijn. Hier zijn enkele factoren om in overweging te nemen bij het kiezen van de juiste vide lamp voor uw hal:

Lees meer »

Hoe maak ik mijn Kristal Kroonluchter schoon

Een kristal kroonluchter is een prachtige en luxueuze toevoeging aan elk huis of bedrijf, maar het kan lastig zijn om hem schoon te houden. Gelukkig is het een eenvoudig proces als je de juiste stappen volgt. Hier volgen enkele stappen om u te helpen uw kristal kroonluchter schoon te maken en te onderhouden:

Lees meer »